marți, 27 septembrie 2011

Castiga bani garantat cu SafeDepositary!

 Safe Depositary pe scurt

      Investesti bani de pe urma carora ai o dobanda zilnica (pe care o poti retrage oricand) in functie de suma depusa si dupa 7 luni primesti toti banii incluzand profitul acumulat. Deci profitul zilnic il poti scoate cand vrei, nu trebuie sa astepti 7 luni insa daca vrei castig maxim e mai bine sa ii lasi sa creasca. Chiar se aduna foarte multi bani mai ales daca ai lasa acolo si profitul pana la data scadenta. Recomandand sistemul altora faci bani din afiliere pe 3 nivele chiar daca tu nu ai investit nimic. Asadar multiplica-ti banii!
 
Suma minima pe care o puteti investi este de 10$, iar peste 7 luni vei putea retrage 108.16 $, ceea ce nu e mare lucru tinand cont de cat timp asteptati pentru a retrage acesti bani. De aceea recomand sa investiti minim 100 $. La aceasta suma, peste 7 luni veti putea retrage 1081 $, deci un profit net de 981 $. Parca suna altfel, nu?
 
 
  Prezentare generala
 
      Safe Depositary este o companie de investitii si tranzactionare pe bursa la nivel international. In februarie 2009 Lenni McDowel, un trader NASDAQ, Scott Price, un trader LSE si Limbu Stone s-au intalnit in Hong Kong la o conferinta pe tema riscurilor asociate tranzactionarii derivatelor. Alimentati de interese comune si de un bagaj de cunostinte considerabil in domeniu au decis sa puna bazele unei companii de trading numind-o Safe Depositary. In mai putin de un an au creat platforma tehnica.
      Astazi usile virtuale ale companiei Safe Depositary sunt larg deschise pentru toti utilizatorii de internet permitand oricui si oriunde in lume sa investeasca linistit stiind ca aceste sume de bani sunt manuite cu indemanare de echipa de profesionisti al caror scop principal este multiplicarea banilor clientilor.
 
Safe Deposit S.A. este inregistrata si are licenta de functionare.
 
        

 
Echipa de conducere este formata din: Matthew Dowson (CEO), Natasha Vincent (CFO), Arne Huvald (CIO), Samantha Jackson (Director of marketing), Thomas Polansky (Director of trading), Donald Jenkins (Investments Legal Analyst), Dylan Naraya (Portofolio manager). O sa vezi cv-ul fiecaruia pe site-ul companiei.
      Pachetele de investitii disponibile sunt urmatoarele:
            Fondul Virtax (dobanda zilnică 1,6%, depozit minim 10 $);
            Fondul Rovasion (dobanda zilnica 1,8%, depozit minim 1 000 $);
            Fondul Orston (dobanda zilnica 2%, depozit minim 5 000 $);
            Fondul Grand (dobanda zilnica 2,3%, depozit minim 40 000$).
      Toate fondurile de investitii au scadenta dupa 150 de zile lucratoare (7 luni calendaristice). Doar la data scadenta se retrage investitia initiala si profitul daca ai stabilit sa se reinvesteasca 100% din profitul zilnic, iar daca nu reinvestesti profitul zilnic sau reinvestesti doar o parte din el poti scoate bani cand vrei, din profit. Retragerea intregii sume de bani inainte de termen se poate realiza platind o taxa de 30% din suma acumulata pana in momentul respectiv. Se incheie contract in format pdf semnat de catre companie.
 
 
Pe site-ul companiei o sa vedeti un calculator, introduceti suma pe care vreti sa o investiti si cate procente reinvestiti din profitul zilnic (cel mai bine e sa puneti 100) si calculezi exact cati bani veti primi dupa 7 luni din momentul in care ati facut depunerea.
      Nu aveti bani de investit? Safe Depositary va rasplateste daca recomandati sistemul altor persoane care se inscriu pe linkul vostru de afiliat. Primiti procente atat din investitia inscrisilor directi cat si pentru inscrisii lor si chiar pentru inscrisii inscrisilor lor dupa cum urmeaza:
      nivelul I - 8%, nivelul II - 3% si nivelul III - 1%.
 
Bineinteles, nimeni nu este obligat sa inscrie alti membri. Acest plan de afiliere este optional si este recompensat de catre companie.
 
      Daca investiti minim 500 $ puteti deveni reprezentant regional autorizat al Safe Depositary avand urmatoarele beneficii:
   - primiti 20% bonus prin atragerea de clienti regionali in cadrul programului de afiliere;
   - oportunitatea de a va folosi de brandul Safe Depositary pentru atragerea de noi clienti;
   - o colaborare mai facila cu administratia companiei;
   - va promoveaza ca reprezentant al companiei pe site-ul oficial asa ca nu aveti de cheltuit bani pe reclama si lumea va gaseste, ii puteti inscrie la voi;
   - puteti influenta politica firmei si sa participati la dezvoltarea de strategii pe internet;
   - profitul vostru depinde numai de voi. Cu cat atrageti mai multi clienti ca sa devina membri Safe Depositary cu atat mai multi bani veti castiga.
      Ca fapt divers iti mai spun ca celor care investesc minim 50 000 $ li se poate aranja o intalnire in biroul luxos (vezi poza de mai sus) al Safe Depositary din Panama City. Mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi vom ajunge sa castigam bani foarte multi aici asa ca... e un vis care se poate implini.
 
Inscrierea in Safe Depositary
 
       Click pe linkul de mai jos apoi intrati la Create an account sau la sign up si completati formularul de acolo. Puteti alege Personal Account, aveti grija ce parola si security code puneti, sa nu le uitati, sunt foarte importante.
 
                          click aici pentru INSCRIERE in SafeDepositary
 
 Ce aveti de facut dupa inscrierea in Safe Depositary
      Va puteti loga pe site-ul companiei si puteti investi bani la Deposit Funds prin Alertpay (click aici daca nu aveti cont de AlertPay). La Affiliate Program gasiti linkul vostru de afiliat si tot acolo vedeti pe cine ati inscris si cati bani ati facut. In rest sper sa va descurcati, este foarte simplu si site-ul este aranjat la un nivel  profesional.

      Va urez mult succes in drumul spre un milion de dolari, si chiar mai departe!
 
 

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu